Επιστροφές & αλλαγές

Κάντε την επιστροφή σας εντός 15 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας. Για την πραγματοποίηση της επιστροφής απαραίτητα είναι το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και την απόδειξη της παραγγελίας σας.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ

 1. Να πραγματοποιήσετε αλλαγή με ίδιο ή άλλο προϊόν μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

  Επιστρέψτε το προϊόν πολύ καλά συσκευασμένο προς αποφυγή φθοράς κατά την μεταφορά του, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία της Speedex χωρίς χρέωση για την πρώτη αλλαγή.Μετά την παραλαβή του προιόντος και τον απαραίτητο έλεγχο θα πραγματοποιηθεί πίστωση του ποσού στον λογαριασμό σας ή αποστολή κουπονιού αξίας ίσης με του προιόντος που αγοράσατε. Το ποσό αυτό ή το αντίστοιχο κουπόνι θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για νέα αγορά.

 2. Να πραγματοποιήσετε επιστροφή χρημάτων μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

  Επιστρέψτε το προϊόν πολύ καλά συσκευασμένο προς αποφυγή φθοράς κατά την μεταφορά του, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία της Speedex με χρέωση €5 ευρώ. Το ποσό αυτό θα κρατηθεί από την επιστροφή χρημάτων σας και συνεπώς δεν θα χρειαστεί να πληρωθεί στην μεταφορική εταιρεία. Το δέμα σας μέσα θα πρέπει να περιέχει
   α. το προϊόν το οποίο επιστρέφετε
   β. την απόδειξη σας

  Σας υπενθυμίζουμε πώς:

  • Η διαδικασία των επιστροφών διαρκεί 3-6 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που παραλαμβάνουμε την επιστροφή στην εταιρία μας.
  • Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη, η εταιρεία οφείλει να επιστρέψει το δέμα πίσω στον καταναλωτή ή επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για την επίλυση του ζητήματος.
  • Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να απόσταλουν τα προϊόντα προς επιστροφή στο e-shop είναι:

   Επώνυμες Μάρκες ΕΕ (e-brands,br>)
   Μουσών 98 Νίκαια 18757 
   Τηλ: 2104961871