ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το e-brands.gr είναι μία Ελληνική εταιρία πληροφορικής και τεχνολογίας . Το e-brands ξεκίνησε την online εμπορική του δραστηριότητα προκειμένου να προσφέρει ευρία γκάμα προϊόντων πληροφορικής , τεχνολογίας και λοιπού εξοπλισμού στηριζόμενο στην πολυετή εμπιρεία των στελεχών του και στον υψηλό επιπέδου επαγγελματισμό.

ΣΤΟΧΟΙ & ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Το site μας προμηθεύει είδη σε κάθε ιδιώτη, εταιρία και οργανισμό με άμεσε ανταπόκριση. Η πολυετής  πείρα μας και το πάθος για την τεχνολογία, είναι εγγύηση υψηλής αξιοπιστίας. Στόχος μας είναι: Υψηλή τεχνολογία, Χαμηλές τιμές, Αμεση εξυπηρέτηση.

Το internet μας δίνει την δυνατότητα χαμηλού λειτουργικού κόστους με αποτέλεσμα την καλύτερη, πιο σύγχρονη εξυπηρέτηση και φυσικά τις χαμηλότερες τιμές. Το e-brands συνεχώς μεγαλώνει & εξελίσσεται κερδίζοντας καλύτερες τιμές και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοπιστία και σοβαρότητα.

Επιλέγετε εύκολα τι προϊόντα επιθυμείτε από την οθόνη του υπολογιστή σας, κινητού  ή tablet τα οποία παραδίδονται στον χώρο σας σύμφωνα με την αναγραφόμενη διαθεσιμότητά τους. Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τι είναι κατάλληλο για εσάς, αφού συνεχώς ψάχνουμε & δοκιμάζουμε καινούρια προϊόντα και βρίσκουμε λύσεις για εσάς και τις ανάγκες σας.