ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ – ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Παράδοση με Courier – ταχυμεταφορέςμε χρήση των υπηρεσιών της εταιρείας ταχυμεταφορών ACS.
To κόστος αποστολής πανελλαδικά είναι 5 ευρώ ( εξαιρούνται δυσπρόσιτες περιοχές )
Τα προϊόντα μεταφέρονται ασφαλισμένα για λογαριασμό του πελάτη υπό ευθύνη της εταιρείας ταχυμεταφορών.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος υπάρχει περίπτωση να μην είναι οριστική λόγο πιθανής λανθασμένης πληροφορίας από τους προμηθευτές μας ή λάθος καταμέτρησης του συγκεκριμένου προϊόντος στην αποθήκη μας. Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης του. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνεί μαζί σας το τμήμα αποστολών και εξυπηρέτησης πελατών για την ενημέρωση σας.

Χρόνος παράδοσης

Εάν το προϊόν που έχετε επιλέξει είναι ετοιμοπαράδοτο σας το παραδίδουμε εντός μίας – τριών εργάσιμων ημερώνανάλογα με τον τόπο – προορισμό παραλαβής σας με ταχυμεταφορές courier, για πολύ απομακρυσμένες – δυσπρόσιτες περιοχές ίσως χρειαστεί 1-3 ημέρες επιπλέον. Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης του.
Εάν έχει εξαντληθεί ή δεν υπάρχει άμεσα παραδοτέο τότε το σύνηθες χρονικό διάστημα αναμονής ειναι 4-10 εργάσιμες ημέρες. Για τον ακρβή χρόνο παράδοσης  πρέπει να υπάρξει επικοινωνία με το τμήμα πωλήσεων του Onlymobile για την ημερομηνία παράδοσης – αποστολής

ΠΡΟΣΟΧΗ !! Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος υπάρχει περίπτωση να μην είναι οριστική λόγο πιθανής λανθασμένης πληροφορίας από τους προμηθευτές μας ή λάθος καταμέτρησης του συγκεκριμένου προϊόντος στην αποθήκη μας. Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνεί μαζί σας το τμήμα αποστολών για την ενημέρωση σας.