ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Αντικαταβολή : Η πληρωμή της παραγγελίας σου πραγματοποιείται κατά την παραλαβή με εξόφληση μετρητοίς του αντιτίμου στη courier.Το κόστος της αντικαταβολής είναι €5.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
Επιλέγοντας τον παραπάνω τρόπο πληρωμής για την παραγγελία σου θα πρέπει να πραγματοποιήσεις μεταφορά του μεικτού συνόλου(μεταφορικά και κόστος αγορών) της παραγγελίας σου στον τραπεζικό μας λογαριασμό ώστε να προχωρήσουμε στην επεξεργασία του αιτήματος της παραγγελίας. Στα στοιχεία του εμβάσματος θα πρέπει να αναφέρεις τον αριθμό της παραγγελίας σου, μόλις πραγματοποιήσεις την μεταφορά θα χρειαστεί να μας αποστείλεις ένα email στο [email protected] με τίτλο : Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: (αριθμός παραγγελίας), στο περιεχόμενο του email θα πρέπει να έχει επισυνάπτει η απόδειξη της μεταφοράς.

EUROBANK
GR2002602580000710201447503
ONLYMOBILE E.E
ALPHABANK
GR7001401230123002320004958
ONLYMOBILE E.E

Σε περίπτωση που δεν εκτελεστούν άρτια τα παραπάνω βήματα η παραγγελία δεν θα εκτελεστεί. Σε περίπτωση ακύρωσης ή τροποποίησης της παραγγελίας σου μέχρι την αποστολή του(ων) προϊόντος(ων) θα ακολουθείται διαδικασία επιστροφής των χρημάτων σου άτοκα, κατόπιν επικοινωνίας μαζί σου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα τα έξοδα της Τράπεζας του Δικαιούχου επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή! Ο αγοραστής θα πρέπει να επιλέξει στην διαδικασία πληρωμής μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής ή κατάθεσης σε ταμείο τραπέζης την επιλογή για επιβάρυνση των εξόδων και των 2 τραπεζών.

Πληρωμή με χρεωστική / πιστωτική κάρτα : Πληρωμή μέσω Alpha Bank με κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover.