Τρόποι πληρωμής

Αντικαταβολή : Η πληρωμή της παραγγελίας σου πραγματοποιείται κατα την παραλαβή με εξόφληση μετροιτής του αντιτοίμου στη courier.Το κόστος της αντικαταβολής είναι €3.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
Επιλέγοντας τον παραπάνω τρόπο πληρωμής για την παραγγελία σου θα πρέπει να πραγματοποιήσεις μεταφορά του μεικτού συνόλου(μεταφορικά και κόστος αγορών) της παραγγελίας σου στον τραπεζικό μας λογαριασμο ώστε να προχωρήσουμε στην επεξεργασία του αιτήματος της παραγγελίας. Στα στοιχεία του εμβάσματος θα πρέπει να αναφέρεις τον αριθμό της παρραγγελίας σου, μόλλις πραγματοποιήσεις την μεταφορά θα χρειαστεί να μας αποστείλεις ένα email στο [email protected] με τίτλο : Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: (αριθμός παραγγελίας), στο περιχόμενο του email θα πρέπει να έχει επισυναπτει η απόδειξη της μεταφοράς.

ΤΡΑΠΕΖΑ: EUROBANK

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ONLYMOBILE EE

ΙΒΑΝ: GR2002602580000710201447503

 

ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ONLYMOBILE EE

IBAN: GR7001401230123002320004958

Σε περίπτωση που δεν εκτελεστουν άρτια τα παραπάνω βήματα η παραγγελία δεν θα εκτελεστεί. Σε περίπτωση ακύρωσης ή τροποποίησης της παραγγελίας σου μέχρι την αποστολή του(ων) προϊόντος(ων) θα ακολουθείται διαδικασία επιστροφής των χρημάτων σου άτοκα, κατόπιν επικοινωνίας μαζί σου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα τα έξοδα της Τράπεζας του Διακαιούχου επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή! Ο αγοραστής θα πρέπει να επιλέξει στην διαδικασία πληρωμής μέσω  ηλεκτρονικής τραπεζικής ή κατάθεσης σε ταμείο τραπέζης την επιλογή για επιβάρυνση των εξόδων και των 2 τραπεζών.

Πληρωμή με χρεωστική / πιστωτική κάρτα : Η πληρωμή της παραγγελίας σου γίνεται με την πιστωτική σου κάρτα στο ασφαλές σύστημα συναλλαγών.(Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro).